Fiskeresa med guidning och guidebåt
4 eller 8 timmar!

Upplev Karlskrona skärgård med guide!

Perfekt som födelsedagspresent för den fiskeintresserade eller om ni vill bjuda på något extra för företaget! Våra guider är utbildade vid Sportfiskeakademin och har många års erfarenhet av fisket i skärgården. Ta hjälp av en guide och förkorta tiden mellan huggen.
Priset gäller för upp till fyra personer och inkluderar guide, båt, utrustning och bränsle.

Mat/logi bokas separat enligt era önskemål.

Pris: 4tim 3800:-, 8tim 5400:-.

Bokningsförfrågan

Fiska med guide och båt
samt övernattning!

I detta paket erbjuds en heldags guidad fisketur i skärgården samt en natts boende i Luxusstuga på campen. Ni väljer själva om ni övernattar natten innan eller efter guidningen.
Paketet inkluderar guide i åtta timmar, båt, all utrustning och bränsle samt boende i en av våra Luxus stugor.

Paketpriset gäller 17/3-26/5 och 4/9-27/11 2022, för annan period kontakta oss för prisuppgifter.
Pris: 5600:- för upp till fyra personer.

Bokningsförfrågan

Bokat fiskepaket hos oss?

Hyr en guide för endast 475:- timmen!

Ni som hyr fiskepaket hos oss minimum torsdag-söndag har förmånen att boka in en guide för endast 475:- timmen! Guiden följer då med i båten ni hyrt av oss och lägger upp dagen enligt ert önskemål. Guiden kör båten, visar fisketekniker samt tar er till aktuella hotspots!

Vi rekommenderar att man bokar guide i god tid innan sin vistelse. Många gäster upplever att kunskapen man får och platserna som besöks under en guidning är till stor användning för att på egen hand ha ett lyckat fiske under resten av sin vistelse hos oss.

Detta guidealternativ förutsätter att ni använder er egen fiskeutrustning samt ser till att hyrbåten har bränsle nog för fisketuren med guiden. Detta guidealternativ gäller endast för bokade fiskepaket med Master 500 och max fyra personer i båten inkl. guide

BOKA ONLINE!

Här kan ni boka er fiskeresa direkt eller se vad som finns ledigt!

Övrig information

Guidningar utgår ifrån Dragsö Camping i Karlskrona.
All utrustning ingår (endast vid guidningar med vår guidebåt). Ta gärna med din egna utrustning!
Alla priser är inklusive moms.
Lunch eller middag kan anordnas enligt önskemål.

Guidebåten

Alucraft 19SP
Vi använder oss av en Alucraft 19SP för våra fiskeguidningar. En robust och rymlig aluminiumbåt där vi kan vara upp till fem personer inklusive guiden. Båten är byggd för de tuffaste nordiska förhållandena och har även försetts med kastdäck framtill. Med en Suzuki 115hk tar vi oss snabbt till fiskeplatserna och en Minn Kota i-Pilot elmotor hjälper oss att diskret kunna smyga fram i vikarna utan att skrämma fisken. Välkommen ombord!


HTML tutorial