Information

Karlskrona erbjuder ett av Sveriges bästa gäddfiske. Antalsmässigt finns få platser som kan konkurrera med vårat närområde och gäddor över 100cm rapporteras nästan varje vecka under fiskesäsong bland våra gäster. Karlskrona har en naturskön skärgård med många öar och vikar. Oavsett väder och vind kan man alltid hitta platser att fiska på. Perfekt för gäddfiske där de vanligaste metoderna är spinn, jerk och fluga.
Resultaten varierar givetvis, det är ju trots allt fiske det handlar om. Våra gäster fångar i snitt mellan 5-25 gäddor per båt och dag men riktigt bra dagar kan fångsterna uppgå till 80 gäddor per båt och dag.

Hösten 2014 slogs antalsrekordet för en båt på vår camp då tre fiskare lyckades landa 483 gäddor på 6 fiskedagar. 100% Catch&Release såklart!

Vår populäraste period för gäddfiske är mars till början av juni och under hösten mitten av augusti till slutet av november. Naturligtvis kan man fiska gädda året runt (så länge det är isfritt!).

Det är oerhört viktigt för oss att våra fiskegäster bedriver catch and release för att vårt fina gäddbestånd skall bestå. Behandla därför fisken respektfullt och återutsätt all fisk som inte är tänkt som matfisk på kvällen.

HTML tutorial