Fiskeguidning Join-in

Upplev Karlskrona skärgård med guide!

Detta guidealternativ passar bäst för dig som kommer ensam eller i par och kan tänka dig att dela plats i båten med andra. Samma upplevelse, men till ett lägre pris!

Guidningen sker från vår guidebåt med en professionell och utbildad sportfiskeguide. Varje fisketur har 3 platser och omfattar en heldags fiske (8 timmar) i skärgården. Utrustning samt flytväst ingår men du är mer än välkommen att ta med din egen fiskeutrustning.

Vi kan även erbjuda förmånliga paketpriser med boende! Kontakta oss för
prisförslag.

Våra join-in turer arrangeras följande datum: 5/9, 7/11
Pris: 1800:-/pp

Bokningsförfrågan

Övrig information

Guidningar utgår ifrån Dragsö Camping i Karlskrona.
Utrustning i form av haspelspö (endast vid guidningar med Silver Hawk). Ta gärna med din egna utrustning! Guidade sportfisketurer kan bokas mellan 19/3 och 29/11 2020.
Alla priser är inklusive moms.
Lunch eller middag kan anordnas enligt önskemål.

Guidebåten

Silver Hawk 540 DC

Vår guidebåt är perfekt för gäddfiske tack vare de höga ståplatserna och det stadiga skrovet. Silver Hawk anses av experter vara den tryggaste båten i sin storleksklass. Med en 100hk 4-t motor effektiviseras också fisketuren då man kan förflytta sig mellan fiskeplatserna snabbt och smidigt. Båten är även utrustad med Minn Kota i-Pilot elmotor för att diskret kunna smyga fram i vikarna utan att skrämma fisken.