VI ÄR SPECIALISERADE PÅ GÄDDFISKERESOR I BLEKINGE SKÄRGÅRD!

Om oss

Camp Dragsö Sportfishing är en fiskecamp belägen i Karlskrona som specialiserat sig på gäddfiske. Vår fiskeverksamhet startade 1995 och vi växer för varje år. Till dagens datum består vår camp av 31 uthyrningsstugor av varierande klass och storlekar. Allt för att du som gäst ska känna att det finns ett alternativ som passar just dig. Givetvis finns grill tillgänglig vid varje stuga och även fritt Wifi.

Vår båtflotta består av två modeller och totalt finns här 18 båtar. Vi använder oss av Masterbåtar i modellerna 500 samt 410 utrustade med moderna och miljövänliga 4-taktsmotorer som har 25-50hk. Mer information om båtarna samt stugorna kan du läsa om här på hemsidan.

Givetvis är det av största vikt att du som gäst ska trivas hos oss under din vistelse. Lika viktigt är det för oss att du som sportfiskare bedriver catch & release och därmed återutsätter all fångst. För de som vill tillåter vi att någon enstaka fisk hamnar på matbordet till kvällen.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt i skärgården. Därför erbjuder vi utbildade och kunniga fiskeguider med mångårig erfarenhet av skärgårdsfisket i Karlskrona med omnejd. Guidebåten är en Silver Hawk 540 utrustad med 100hkr Mercury samt Minn Kota i-Pilot elmotor. Snabb, stabil och mycket sjövärdig båt för fisket!

För de som vill prova på något annorlunda har vi även fiskekajaker tillgängliga. Ibland är kajakens diskreta framförande skillnaden mellan ett bra och ett mindre lyckat fiskepass. Ta dig fram obehindrat över sten, tång och grunda vikar utan att skrämma fisken. Har du dessutom ett någorlunda balanssinne kan du även stå upp och fiska i våra stabila Jackson Cuda kajaker. Lättare än du tror!

I receptionen finner du ett sortiment av beten och tillbehör som fungerar väl i vår skärgård. Gummi, jerk och tailbeten i de bästa färgerna från ledande leverantörer som Svartzonker, Renz-Stein lures, Mouse, Daiwa, ABU och vår lokala betessnidare Jenzza Lures.

Efter fisket är alternativen många. Ett avslappnande bad i vår jacuzzi och bastu? Eller varför inte en god bit mat och dryck i Restaurang Havsviken som ligger på området? Det är även enkelt att ta sig in till centrum med broförbindelse hela vägen. Gångavstånd enligt vissa, endast 2,8 kilometer!
Kika gärna runt på vår hemsida där du kommer finna all nödvändig information om vår fiskecamp och fisket. Välkomna till gäddriket Karlskrona!

0
Grundades
0
Antal båtar
0
Antal stugor
0
Hästkrafter