Om oss

Camp Dragsö Sportfishing är en fiskecamp belägen i hjärtat av Blekinge, närmare bestämt i Karlskrona. Campen hittar du på en egen ö med bilväg och broförbindelse hela vägen fram och endast 2,5km från centrum. Vi är huvudsakligen specialiserade på gäddfiske och erbjuder fiskepaket i form av boende och hyrbåtar men även guidningar och massor av annat kul återfinns i vårt utbud.

Vår fiskeverksamhet startade 1995 och vi växer för varje år. Idag återfinns 31 uthyrningsstugor av olika standard och storlekar på anläggningen men även hundratals campingplatser. Det finns helt enkelt logialternativ för alla!

Vår båtflotta består av två modeller och totalt finns här 18 båtar. Vi använder oss av båtar i modellerna Master 500, Master 500 PRO samt Master 410 utrustade med moderna och miljövänliga 4-taktsmotorer som har 25-50hk. Mer information om båtarna samt stugorna kan du läsa om här på hemsidan.

Givetvis är det av största vikt att du som gäst ska trivas hos oss under din vistelse. Lika viktigt är det för oss att du som sportfiskare bedriver catch & release och därmed återutsätter fångsten efter eventuell bild och mätning. För de som vill tillåter vi att någon enstaka fisk hamnar på matbordet till kvällen.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt i skärgården. Vi erbjuder utbildade och kunniga fiskeguider med många års erfarenhet av skärgårdsfisket i Karlskrona med omnejd. Missa inte möjligheten att öka fångstchansen med en erfaren guide under er vistelse hos oss. Många gäster upplever att kunskapen man får och platserna som besöks under en guidning är till stor användning för att på egen hand ha ett lyckat fiske under resten av sin vistelse hos oss.

För de som vill prova på något annorlunda har vi även fiskekajaker tillgängliga. Ibland är kajakens diskreta framförande skillnaden mellan ett bra och ett mindre lyckat fiskepass. Ta dig fram obehindrat över sten, tång och grunda vikar utan att skrämma fisken. Har du dessutom ett någorlunda balanssinne kan du även stå upp och fiska i våra stabila Jackson Cuda kajaker. Lättare än du tror!

I receptionen finner du ett urval av beten och tillbehör som fungerar väl i vår skärgård. Gummi, jerk och tailbeten i de bästa färgerna från ledande leverantörer som Svartzonker, Daiwa, Renz-Stein lures, Mouse m.fl.

Efter fisket är alternativen många. Hyr vår populära bastuflotte med badtunna eller jacuzzi med tillgång till bastu. Varför inte unna er en god bit mat och dryck i Restaurang Havsviken som ligger på området? Det är även enkelt att ta sig in till centrum med broförbindelse hela vägen. Gångavstånd enligt vissa, endast 2,8 kilometer till stortorget.
Kika gärna runt på vår hemsida där du kommer finna all nödvändig information om vår fiskecamp och fisket. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor som inte kan besvaras av hemsidan eller vår FAQ sida.

Välkomna till gäddriket Karlskrona!

0
Grundades
0
Antal båtar
0
Antal stugor
0
Hästkrafter

HTML tutorial